Get Free

Zeds Dead, Baby

Kategori: Musik

Ensam hemma

Kategori: Allmänt

Tja! Idag kommer Syrran hem från Oslo. Blir skönt att inte vara ensam hemma hela tiden & hon får ta hand om sina katter som driver mig till vansinne. Mam och Pap kommer hem från Sydafrika om ca 2 veckor. Saknar dom båda, speciellt Pappa's middagar!

New York Death Adders

Kategori: Bilder

En av mina två kepsar från Mishka. Den andra kepan ser ni i ett tidigare inlägg. Mina två kepsar och mina två ända oxå. Fredag idag och det känns skönt. Kanske händer något vettigt i helgen trots allt. Blir nog bio eller fara till Kanis (Älvsbyn) och döda i deras backe. Ha en go' helg!

Bring me the dead Emperor

Kategori: Musik

F#%&!

Kategori: Bilder

Saknar Oslo och energin i den stan. Här känns allt så jävla kallt och trist. Uttråkad så fort man vaknar och har inget att se fram emot under dagen. Samma veva hela tiden! Arbetslösalivet.

Första inlägget & lite musik

Kategori: Musik

Tja! Första inlägget och jag tänkte inte göra mer än så att jag länkar till lite skön musik. Jag lyssnar i stortsätt på all musik, men gillar mycket elektro och liknande. Ska försöka blogga en hel del. Men kändes redan nu rätt så jobbigt. Är dock jävligt oinspirerad at the moment.